Sunday, 3 October 2010

MČR ve freestylu 2010





V Plzni byl na jaře otevřen nový playspot, který se stal i místem pro letošní Mistrovství České republiky. Druhý zářijový víkend se tu sešla česká špička, aby se poprala o tituly ve všech kategoriích. Většina z nás pádlovala přes léto všude možně a tak bylo báječné se zase sejít a musím uznat, že jsme to pořádně zapili a oslavili:)







Sobotní ráno bylo trochu melancholické a my  jen doufali, že se všudypřítomná mlha brzy zvedne a bude aspoň trošku slušně a teplo. A splnilo se nám to víc, než jsme vůbec mohli doufat, do hodinky bylo azuro:) Prostě parádní den na freestyle. Začala kvalifikace a pádleři předváděli to nejlepší , aby se dostali mezi těch pár vyvolených, co budou v neděli ve finále

Z břehu je povzbuzovali fanoušci a hlavně fanynky,  každý s kelímkem piva v ruce, slunko pařilo, všude spoustu usměvavých tváří, no prostě parádní den!  Mě se kvalifikace povedla  a skončila jsem na prvním místě. Taky Lukáš Červinka z AtomRat teamu si vyjel suverénní  postup do finále z prvního místa.



Večerní párty byla velkolepá a překonala dokonce i páteční šílenost. O to hůř se v neděli ráno vstávalo. Ale byl čas bojovat o medaile a tituly. V mužské kategorii si pro zlato suverénně dojel Honza Špindler, perfektně dotaženými a těžkými figurami. V kategorii singlířů si Lukáš Červinka obhájil první místo a stal se tak Mistrem ČR v C1. Mě se bohužel ve finále už nedařilo tak jako v kvalifikaci a nakonec jsem skončila 3. (titul si odnesla Kačenka Migdauová). Ale i tak jsem byla moc spokojená a musím říct, že to byl báječný víkend a skvělé rozloučení s letošní freestylovou sezónou.
za fotky děkuji Hance Bubníkové 

No comments:

Post a Comment